Home / Brummen-Regiobode / Start van de zomer met grindconcert

Start van de zomer met grindconcert

BRUMMEN – Het is inmiddels een mooie traditie: het jaarlijkse grindconcert bij de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Harmonieorkest La Fraternité, Broeks koor de Vroolijkheid en Vrouwenkoor Chic en Shanty sluiten het seizoen af met een sfeervol, luchtig concert bij het muziektentje voor de uitspanning. Ook zondag 30 juni wisten muziekliefhebbers de weg naar de Vroolijke Frans te vinden om te genieten van een divers, zomers programma. Het was goed toeven in het zonnetje. Na afloop konden publiek, muzikanten en zangers met een drankje nog even napraten; terugkijken op het afgelopen muzikale seizoen en vooruitblikken op de zomer. In september worden de repetities hervat gaan het nieuwe seizoen van start.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.