Home / Doesburg-Regiobode / Standwerkers strijden om titel en klanten

Standwerkers strijden om titel en klanten

DOESBURG – Het standwerkersconcours is vertrouwd onderdeel van Doesburg Binnenste Buiten. Afgelopen vrijdag 12 juli gingen enthousiaste verkopers met elkaar de strijd aan voor de felbegeerde titel Kampioen van Gelderland. De mogelijkheden om hun kunsten te vertonen werd echter beperkt. Door de slechte weersomstandigheden bleef de publieke belangstelling een beetje uit. Maar de mensen die de regenbuien toch trotseerden kregen mooie presentaties van de standwerkers. Van siliconen sponsjes tot ginseng crèmes en van groentensnijders tot vlekkenzeep, de verkopers wisten een grote verscheidenheid aan producten weer goed aan de man te brengen.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.