Home / Rheden-Regiobode / Speuren naar wild

Speuren naar wild

RHEDEN – Natuurmonumenten houdt dinsdagavond 9 juli een speurtocht voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Thema is speuren naar wild. Ooit al eens een ree, vos, das, edelhert of wild zwijn in het echt gezien? Samen met de boswachter gaan kinderen op zoek naar deze dieren, van 19.30 tot 20.00 uur. Startpunt is het Bezoekerscentrum Veluwezoom. Meedoen aan deze activiteit kost 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden. Dit is een avondactiviteit die is bedoeld voor gezinnen. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Aanmelden kan online.

www.natuurmonumenten.nl

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.