Home / Brummen-Regiobode / Snuffelen en bieden tijdens de Hallse Muzemarkt

Snuffelen en bieden tijdens de Hallse Muzemarkt

HALL- Afgelopen zaterdag 6 juli hield muziekvereniging DES voor de vierenveertigste keer de Hallse Muzemarkt. In de Pastorietuin waren allerlei rommelmarktspullen te vinden. Van boeken tot plantjes en spulletjes uit grootmoeders tijd. Voor de kinderen was er een springkussen. Bij het Rad van Avontuur waren weer mooie prijzen te winnen. De kinderen werden niet vergeten, tijdens speciale kinderrondjes werden er leuke prijsjes uitgedeeld. ‘s Middags vond er een bijzonder schouwspel in de tent plaats. Veilingmeester Henny Leeflang hij bracht op unieke wijze bijzondere spullen aan de man tijdens de veiling. De activiteiten in Hall werden afgesloten met een gezellige dorpsbarbecue. De opbrengst van de barbecue gaat naar de jubileumcommissie van DES, zij vieren volgend jaar het 75-jarige jubileum.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.