Home / Brummen-Regiobode / SKKB schminkt voor het goede doel

SKKB schminkt voor het goede doel

EERBEEK – De SKKB uit Eerbeek is de komende weken op verschillende plekken in de regio te vinden. De vrijwilligers staan op markten in Eerbeek en Loenen om kinderen te schminken. De opbrengst is bestemd voor het goede doel.

De Stichting Kinderkledingbeurs (SKKB) houdt zich doorgaans bezig met de inname en verkoop van tweedehands kinderkleding. De opbrengst hiervan is bestemd voor verschillende goede doelen. Om dit bedrag wat te verhogen, zijn de vrijwilligers deze zomer actief op de Eerbeekse braderie op het Stuyvenburchplein op de dinsdag. Voor 2 euro schminken ze kinderen als tijgers, vlinders of wat ze dan ook maar willen.
Maandag 5 augustus wordt er geschminkt op de Loense Moandag in Loenen, dus op dinsdag 6 augustus nemen de vrijwilligers even vrij van de Eerbeekse Zomermarkt. Hier zijn ze op 13 augustus weer te vinden.
Daarnaast blijft iedereen ook in deze hete zomer welkom in de winkel aan de Derikxkamp in Eerbeek voor het aanschaffen van mooie, tweedehands kinderkleiding. Hier wordt ook speelgoed verkocht. Wekelijks is er een nieuwe kortingsactie.

www.skkb.nl

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.