Home / Brummen-Regiobode / Seizoensafsluiting met voetbaldiploma

Seizoensafsluiting met voetbaldiploma

LOENEN – Vrijdag 7 juni was de laatste training van het voetbalseizoen voor de G-Voetballers van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen. Deze laatste training had een andere invulling dan normaal. Er stonden namelijk wedstrijden gepland tegen ouders, begeleiders, trainers, broertjes en zusjes. Altijd spannend om aan het eind van het lange seizoen te laten zien wat afgelopen jaar geleerd is.
Dat er het nodige geleerd is, werd al snel duidelijk. Op beide velden namen de G-Toppers direct het initiatief en lieten zien dat, naast een puike conditie, de techniek ook sterk ontwikkeld is afgelopen seizoen. De wedstrijden deze vrijdag golfden op en neer en waren spannend tot het eind. De voorspelde onweersbuien en storm bleven gelukkig uit. De wedstrijden hadden een sportief karakter met alleen maar winnaars.
Na afloop was het tijd voor een gezamenlijk hapje en drankje, aangeboden door DASC Beheer BV uit Loenen. In een gemoedelijke sfeer werd het seizoen geëvalueerd en vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen dat eind augustus start.
Voor de spelers was er tot slot nog een verrassing. De trainers en teambegeleiders hebben alle spelers beoordeeld op onder andere samenspelen, techniek, respect voor elkaar, gezelligheid en teamspeler. Alle spelers zijn met vlag en wimpel geslaagd en ontvingen het bijbehorende diploma.

Lees ook

Nieuwe sociaal werker in Loenen

LOENEN – Vanaf 1 januari is Ilona Boom werkzaam als sociaal werker in de dorpen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.