Home / Brummen-Regiobode / Ruim 500 inwoners doen al mee met OZOverbindzorg

Ruim 500 inwoners doen al mee met OZOverbindzorg

GEM BRUMMEN – Sinds begin dit jaar kunnen kwetsbare inwoners van de gemeenten Apeldoorn, Epe en Brummen gebruik maken van OZOverbindzorg. Door OZOverbindzorg kunnen zij via een online communicatieplatform eenvoudig contact zoeken met betrokken hulp-, zorgverleners en mantelzorgers. Inmiddels maken in totaal al meer dan 500 inwoners gebruik van dit platform. Bij het digitaal platform OZOverbindzorg bepaalt de inwoner wie er toegang krijgt tot het digitale netwerk. Op deze manier ontstaat er op één centrale plek waar men een overzicht kan zien van wie er bij de hulp- en zorgverlening betrokken zijn. Alle betrokkenen, inclusief de inwoners, kunnen makkelijk contact leggen om te overleggen, vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. In de gemeenten Apeldoorn en Epe en in het dorp Eerbeek gaan alle huisartsen, talrijke zorgorganisaties en de gemeenten werken met OZOverbindzorg. In de komende periode krijgt dit initiatief in Epe en Eerbeek een impuls, omdat dan de trainingen voor de huisartsen met het digitaal communicatieplatform plaatsvinden. Aanmelden voor OZOverbindzorg kan via de website.

www.ozoverbindzorg.nl

Lees ook

Lenteloop naar herfst

EERBEEK – De Eerbeekse Lenteloop, die zou plaatsvinden op zondag 22 maart, is verplaatst naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.