Home / Doesburg-Regiobode / Rotra en Sportclub Doesburg verlengen samenwerking

Rotra en Sportclub Doesburg verlengen samenwerking

DOESBURG – Koninklijke Rotra en Sportclub Doesburg hebben hun samenwerking weer voor drie jaar verlengd. Rotra heeft de roodblauwe vereniging door deze samenwerking flink op weg geholpen met het realiseren van een hyper modern scorebord. op het nieuwe complex. Deze zal vanaf het nieuwe seizoen in gebruik genomen worden. De directie van Rotra geeft aan blij te zijn met de manier waarop zij de Sportclub Doesburg kunnen steunen. “We vinden het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de breedtesport in Doesburg en de regio. Sport verbindt en zorgt voor vitaliteit. We voelen ons verbonden met Sportclub Doesburg en wensen alle teams alvast alle plezier en succes in het nieuwe voetbalseizoen, met in het bijzonder het 1e elftal dat een niveau hoger gaat spelen, in de 4e klasse. Dat het scorebord maar veel in beweging gezet mag worden”, aldus de directie.

Foto: Harm en Machiel Roelofsen van de directie van Rotra en Bas Derksen van de sponsorcommissie Sportclub Doesburg)

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg heeft in Sonja’s Brood- en Banketbakkerij een nieuwe sponsor gevonden. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.