Home / Brummen-Regiobode / Rotary Brummen Engelenburg schenkt geld aan TOPfonds

Rotary Brummen Engelenburg schenkt geld aan TOPfonds

BRUMMEN – “Met dit geld kunnen we nog meer talentvolle kinderen ondersteunen om zich binnen de muziek te ontplooien”, vertelde Peter Buikstra, penningmeester van TOPfonds toen hij, samen met voorzitter Julia Loen, een cheque ter waarde van 2000 euro in ontvangst mocht nemen uit handen van Rotary Brummen Engelenburg.
TOPfonds heeft als doel getalenteerde, muzikale jongeren uit Zutphen, Lochem en Brummen te ondersteunen in hun talent. De draagkracht van hun ouders hoeft dan geen belemmering te zijn voor deze jongeren om zich verder te ontwikkelen. De cheque ontving TOPfonds van Rotary Brummen Engelenburg, tijdens hun laatste avond van het seizoen. Het geld was een deel van de opbrengst van de winterrally die Rotary Brummen Engelenburg afgelopen maart organiseerde. Een ander deel van de opbrengst gaat naar CliniClowns.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.