Home / Brummen-Regiobode / Roofvogeltuin Havikshof dagelijks geopend

Roofvogeltuin Havikshof dagelijks geopend

KLARENBEEK – Roofvogeltuin de Havikshof is in de vakantieperiode juli en augustus dagelijks geopend van 13.00 tot 16.30 uur. Activiteiten met de vogels worden alleen op afspraak gedaan. Naast de roofvogels is de tuin zelf ook een bijzondere plek om te bezoeken. In de natuurtuin staat biodiversiteit hoog in het vaandel. Bij de Havikshof staat zowel inheemse als exotische beplanting, wat leidt tot veel insecten en zangvogels. De beplanting zorgt voor veel nest- en schuilgelegenheid. Dit alles is te zien in Roofvogeltuin de Havikshof, in Klarenbeek.

www.havikshof.nl

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.