Home / Brummen-Regiobode / Rommelmarkt Waterlelie Loenen

Rommelmarkt Waterlelie Loenen

LOENEN – Op zondag 7 juli houdt Kringloop De Waterlelie in Loenen weer een gezellige rommelmarkt op de parkeerplaats voor de deur aan het Hameinde 13. Het geld dat wordt betaald voor de huur van de grondplekken wordt gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Wie de vorige keer niet de kans heeft gehad om te komen of verkopen kan nu terecht. Bezoekers kunnen komen kijken tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Neem voor meer informatie over grondplekken of met andere vragen contact op via kringloop.dewaterlelie@gmail.com of tel. 06-83912863.

Lees ook

Kinderen druk in de weer tijdens kerstbomeninzameling

BRUMMEN – In de tweede week van januari staat in de gemeente Brummen traditiegetrouw de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.