Home / Brummen-Regiobode / Rommelmarkt bij de Waterlelie

Rommelmarkt bij de Waterlelie

LOENEN – Op zondag 28 juli houdt Kringloop De Waterlelie in Loenen weer een gezellige rommelmarkt op de parkeerplaats voor de deur aan het Hameinde 13. Het geld dat wordt betaald voor de huur van de grondplekken wordt gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Wie de vorige keer niet de kans heeft gehad om te komen of verkopen, kan nu alsnog terecht. Bezoekers kunnen komen kijken tussen 10.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Neem voor meer informatie over grondplekken of met andere vragen contact op via kringloop.dewaterlelie@gmail.com of tel. 06-83912863

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.