Home / Brummen-Regiobode / Rijbewijskeuringen in Beekbergen

Rijbewijskeuringen in Beekbergen

BEEKBERGEN – Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op vrijdag 26 juli, donderdag 8 augustus, 22 augustus en 5 september in Dorpshuis de Hoge Weye, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Er kan telefonisch een afspraak gemaakt worden of zelf een datum gepland worden via de website. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 40 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief 60 euro. Voordat er een afspraak gemaakt wordt, moet er eerst eerst een gezondheidsverklaring worden gekocht. Dit kan digitaal met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet eerst worden ingevuld en opgestuurd naar het CBR. Het kan een paar weken duren voordat de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd worden. Aangeraden wordt om een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer kan invullen.

088 23 23 300
www.regelzorg.nl

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.