Home / Nieuws / Riante cheque voor nieuw dak clubhuis Sios’61

Riante cheque voor nieuw dak clubhuis Sios’61

VELP – De Velpse korfbalclub Sios’61 is vrijdag verrast met een dikke cheque van de Vriendenloterij. De club is benoemd tot Club van de Week en mocht maar liefst 10.000 euro in ontvangst nemen. “Eindelijk kan het lekkende dak van het clubhuis worden vervangen.”

Dinant Jansen Venneboer, voorzitter van Sios’61: “We zijn een kleine korfbalvereniging, dus ons clubhuis wordt ook door andere maatschappelijke organisaties gebruikt. Het clubhuis is al zo’n veertig jaar oud, het dak lekt en is nodig aan vervanging toe. We hebben al meerdere acties opgezet om de vervanging van het dak te financieren, maar het valt allemaal niet mee. Met de eenmalige bijdrage van de VriendenLoterij kunnen we deze zomer al met een aantal vrijwilligers aan de slag om het dak te vervangen. Het is heel hard nodig, dus dit is fantastisch voor de vereniging!”

Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Het opknappen van het clubhuis van Sios’61 is hiervan een mooi voorbeeld.
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen.

Lees ook

Aeres MBO beste groene school in Keuzegids mbo 2021

VELP – Aeres MBO staat in de Keuzegids mbo 2021 genoteerd als beste groene school …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.