Home / Rheden-Regiobode / Reeën kijken op Veluwezoom

Reeën kijken op Veluwezoom

RHEDEN – Op zaterdag 6 juli kunnen volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar alles te weten komen over het leven van reeën op Nationaal Park Veluwezoom. Allereerst wordt er een presentatie gegeven in he bezoekerscentrum. Daarna gaan de deelnemers met een gids op zoek naar reeën. Het zijn schuwe dieren, die vaak pas tegen de avond tevoorschijn komen. Er kan geen garantie gegeven worden dat deze dieren zich tijdens de wandeling laten zien. Wel weet de boswachter de beste plekken om op zoek te gaan naar deze dieren en hun sporen. De activiteit begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.