Home / Rheden-Regiobode / Pianotalent in Oude Jan

Pianotalent in Oude Jan

VELP – Voor het zesde jaar fungeert de Oude Jan in Velp als podium voor internationaal toptalent. Zes avonden bespelen jonge hoogbegaafde pianisten de vleugel in het kader van een Masterclass die zij deze zomer in Duitsland volgen.
De concerten beginnen steeds om 20.00 uur, duren ongeveer een uur, de entree is gratis, maar aan het eind is er een collecte om bij te dragen in de onkosten van de musici zelf. Op dinsdag 23 juli laat Aleandro Libano werken horen van Beethoven, Chopin, Bach en Barber. Woensdag 24 juli speelt Hortensia Hierro Delgado uit Spanje. Donderdag 25 juli speelt Daniël Vissers uit Nederland. Donderdag 1 augustus speelt de Poolse Klaudia Kudelko muziek van Mozart en vooral Chopin. Vrijdag 2 augustus musiceert Yiwa Yang uit China met werken van Chopin, Ravel en Liszt.
Zaterdag 3 augustus rondt Clara Strobel uit België dit concours af met muziek van Beethoven, Chopin, Liszt, Debussy en Balakirev.

www.vriendenvandeoudejan.nl

Lees ook

Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

VELP – Buurthuis de Poort verzorgt woensdag 23 juni om 17.30 uur weer een gezamenlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.