Home / Brummen-Regiobode / Per bus naar Democratiefestival

Per bus naar Democratiefestival

BRUMMEN – Zaterdag 31 agustus vindt voor het eerst het landelijke Democratiefestival plaats in Nijmegen. De gemeente Brummen heeft een touringcar geregeld om inwoners gratis naar dit evenement te brengen.

Het Democratiefestival vindt plaats in Nijmegen, maar is bedoeld voor inwoners uit het hele land. Vanuit de gemeente Brummen vertrekt een touringcar. Burgemeester Alex van Hedel nodigt inwoners uit om samen met hem en de gemeenteraad het festival te bezoeken. Het festival duurt van 10.00 tot 20.00 uur, de vertrektijden van de touringcar worden later bekendgemaakt.
Het Democratiefestival is bedoeld om samen onze democratie te vieren. Dit gebeurt middels debat en dialoog, colleges en workshops, live interviews, speeddates, excursies te voet en per fiets, exposities, sportclinics, muziek- en theatervoorstellingen. Op het hoofdpodium is plaats voor speeches, live interviews, colleges en grote muziekacts.
Op het festival zijn in ieder geval namen aanwezig als Hugo Borst, Annemarie van Gaal, Maarten van Rossem, Jan Rotmans, Boris Dittrich en Diederik Samsom. Tegen de avond komen er optredens van bijvoorbeeld Merol, Danny Vera en Jonna Fraser & Band. Of zing zelf mee met de Tante Joke Karaoke Band en het Singlefeestje.
Inwoners van Brummen die mee willen naar dit evenement kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar voorlichting@brummen.nl. Dit kan tot uiterlijk zondag 28 juli. Er is ruimte voor ongeveer 40 deelnemers.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.