Home / Doesburg-Regiobode / Pannaveld SC Doesburg krijgt nieuwe naam

Pannaveld SC Doesburg krijgt nieuwe naam

DOESBURG – Op zaterdag 15 juni heeft SC Doesburg tijdens de kick-out de nieuwe naam van ons pannaveld bekend gemaakt. Het veld is vernoemd naar Dennis Jansen. Wethouder Peter Bollen onthulde de naam. In zijn toespraak benoemde hij dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dennis is daar een voorbeeld van. Hij roemde het enthousiasme en de positiviteit die Dennis ondanks zijn handicap iedere dag laat zien. Dennis was samen met zijn ouders aanwezig om de bijzondere onthulling bij te wonen.

Lees ook

Vaccineren senioren bij GGD Noord- en Oost-Gelderland van start

REGIO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is dinsdag 26 januari begonnen met het vaccineren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.