Home / Brummen-Regiobode / Orgelconcert Evert van de Veen

Orgelconcert Evert van de Veen

BEEKBERGEN – Op maandag 22 juli geeft Evert van de Veen een orgelconcert in de Hervormde Kerk Beekbergen. Het hoofdorgel dat bespeelt wordt, is het 16 stemmen tellende Koninklijke Schilling orgel, het oudste monument in de Gemeente Apeldoorn. Het concert begint en eindigt met samenzang. Kaarten kosten 7 euro per stuk, kinderen tot 12 jaar betalen 3,50 euro voor een een kaartje. Dit orgelconcert is het derde concert uit een reeks van acht concerten. Een abonnement voor vijf concerten kost 30 euro. De concerten beginnen om 20.00 uur, de kerk gaat open om 19.30 uur.

Lees ook

Boeken ruilen in Bruisbeek

LOENEN – Voor Loenenaren die graag een boek lezen is er goed nieuws. De bibliotheken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.