Home / Brummen-Regiobode / Orgelconcert Beekbergen

Orgelconcert Beekbergen

BEEKBERGEN – Op maandag 15 juli geeft Gert van Hoef een orgelconcert in de Hervormde Kerk van Beekbergen. Het concert begint om 20.00 uur.
Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Hij groeide op zonder zich specifiek bezig te houden met muzikale activiteiten. Pas op 13-jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa, die hem wegwijs maakte op het instrument. Al snel bleek Gert over aanleg te beschikken, wat voor zijn ouders een reden was om hem een orgel te geven. Op 27 juni 2015 won Gert het Govert van Wijn Orgelconcours in Maassluis.
Inmiddels geeft Gert concerten door het gehele land. In augustus 2015 was zijn eerste buitenlandse avontuur een feit, concerten in de Victoria Hall te Hanley (Stoke on Trent) en in de Bloomsbury Central Baptist Church te Londen. Gert van Hoef speelt verschillende eigen improvisaties.

Lees ook

Retrospectief: Stroperij

Stropen mag dan nu een grote misdaad zijn, rond de vorige eeuwwisseling was dit wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.