Home / Brummen-Regiobode / Optreden popkoor

Optreden popkoor

BRUMMEN – Op zaterdag 6 juli geeft popkoor No Dubio een optreden in de Oude Kerk in Brummen. Onder begeleiding van een zeskoppige band, onder leiding van dirigent Jurrien Zaagman, brengt het koort een avondvullend programma. No Dubio is een gemengd popkoor dat is gevestigd en repeteert in Brummen. Volgend jaar juni bestaat No Dubio 10 jaar. De koorleden houden van samen zingen, van gezelligheid en zijn jong van geest. Hun leeftijd varieert van 18 tot 55 jaar. Een brede reikwijdte, net zo breed als het repertoire dat het koor ten gehore zal brengen. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur begint het concert. Een kaartje kost 10 euro voor volwassenen. Onder de 12 jaar is de toegang 7,50 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website www.no-dubio.nl, bij de koorleden, maar ook aan de deur.

Lees ook

Drie kerken vormen samen streekgemeente

KLARENBEEK – Na een lange tijd van voorbereiding, vormen de PKN-gemeenten uit Klarenbeek, Voorst en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.