Home / Nieuws / Opperste concentratie aan het schaakbord

Opperste concentratie aan het schaakbord

DIEREN – Het is maar zelden zó stil op een plek waar zoveel mensen bijeen zijn. Afgelopen week werd in Sporthal Theothorne in Dieren dagelijks gestreden om het Open Nederlands Kampioenschap schaken. De deelnemers buigen zich in opperste concentratie over het bord. Het deelnemersveld is divers: mannen en vrouwen, jongeren en schakers van een respectabele leeftijd, iedereen is aan elkaar gewaagd. In een apart deel van de zaal zijn de toppers aan het werk, waaronder de bekende Lucas van Foreest. De wedstrijden vinden nog plaats tot en met donderdag 1 augustus, dan wordt de finale gespeeld en wordt de winnaar bekend. Publiek is welkom een kijkje te komen nemen.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.