Home / Doesburg-Regiobode / Openluchtspel Hummelo: een klucht in de openlucht

Openluchtspel Hummelo: een klucht in de openlucht

HUMMELO – De voorverkoop van entreebewijzen voor het openluchtspel in Hummelo, dat op 16, 17, 21, 23 en 24 augustus wordt opgevoerd op aan de Spalderkamp, is maandag 1 juli gestart. Dit jaar brengt Stichting Openluchtspel Hummelo Het Enghuizen het stuk ‘Niks is wat ut lik’.

Het stuk, een klucht geschreven door Henk Straalman, speelt begin deze eeuw en vertelt het verhaal over drie generaties die samen een typisch familiebedrijf runnen. Naast het bedrijf wonen buren die soms wat moeite hebben met de werkzaamheden van het bedrijf. Dit zorgt voor allerlei komische en verdachte situaties. Het stuk is komisch en luchtig. Een aantal situaties is herschreven, zodat het een ‘Hummels’ tintje heeft. Voorverkoopadressen zijn Spar en Huys 1810 in Hummelo en Welkoop in Toldijk. Via de site kunnen ook kaarten besteld worden.

www.openluchtspel-hummelo.nl

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.