Home / Doesburg-Regiobode / Openluchtdienst ‘Onmisbaar op reis’

Openluchtdienst ‘Onmisbaar op reis’

LAAG-KEPPEL – Op zondag 7 juli wordt er een openluchtdienst gehouden aan Eldrikseweg 22 in Laag-Keppel. Het thema van de dienst is ‘Onmisbaar op reis’. Wat is iets waardoor je je prettig voelt in een vreemde omgeving? Tijdens de dienst gaan de kinderen een spel doen met betrekking tot dit thema. Ze mogen iets, wat absoluut mee moet als ze op pad gaan, van huis meenemen. De dienst duurt van 10.00 tot 11.00 uur en wordt begeleid door dominee Joop Jansen Schoonhoven, ondersteund door de blazers van muziekvereniging Hummelo en Keppel. Na de dienst is er koffie, thee, limonade en een gratis ijsje van IJssalon Kendrick.

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.