Home / Rheden-Regiobode / Opening expositie in Nieuwe Ruimte

Opening expositie in Nieuwe Ruimte

VELP – In Nieuwe Ruimte in Velp start aankomend weekend een expositie in drie delen. In de voormalige bibliotheek in Velp is werk te zien van de kunstenaars Jan van Krieken (schilderijen en grafisch werk) en Ralph Lambertz (sculpturen). De donateurs van Nieuwe ruimte vormen het derde deel. De kunstenaars maakten een werk van 30 x 30 cm. Die werken hangen bij elkaar op één wand. De meeste kunstwerken zijn voor deze expositie extra gunstig geprijsd. De expositie start op zaterdag 29 juni. De officiële opening is op zondag 30 juni om 15.00 uur. Tijdens de opening wordt een exclusief optreden van Captain Jetlag and the City Hoppers gegeven. Daarmee komt een stukje Arnhemse popgeschiedenis weer tot leven. De expositie duurt tot en met 24 augustus 2019.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.