Home / Doesburg-Regiobode / Open Imkerijdag in Doesburg

Open Imkerijdag in Doesburg

DOESBURG – Imkersvereniging Doesburg doet zaterdag 13 juli mee aan de landelijke Open Imkerijdag. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden welkom in de Bijenweide aan de Panovenweg. De imkers vertellen deze dag van alles over de wereld van bijen en het reilen en zeilen in een bijenvolk. Bezoekers kunnen de bijen van dichtbij bekijken en de imkers het hemd van het lijf vragen. Er is honing om te proeven en kinderen kunnen een bijenspel spelen. De toegang is gratis.

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.