Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee in de Roskam

Open Coffee in de Roskam

RHEDEN – Op donderdag 25 juli kunnen ondernemers tussen 9.00 en 11.00 uur netwerken tijdens de Open Coffee bij Hotel de Roskam in Rheden. Alle ondernemers – starters, freelancers, zzp’ers, succesvol of nog niet, gevestigde ondernemers, ervaren éénpitters, of mensen die plannen hebben om ‘iets’ voor zichzelf te beginnen – uit de gemeente Rheden en wijde omgeving weer van harte uitgenodigd. In verband met de zomervakantie is er deze keer geen speciale gast.

Lees ook

Mezenkastjes tegen eikenprocessierups

GEM. RHEDEN – Het seizoen van de eikenprocessierups breekt weer aan. De gemeente Rheden wil …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.