Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee in de Roskam

Open Coffee in de Roskam

RHEDEN – Op donderdag 25 juli kunnen ondernemers tussen 9.00 en 11.00 uur netwerken tijdens de Open Coffee bij Hotel de Roskam in Rheden. Alle ondernemers – starters, freelancers, zzp’ers, succesvol of nog niet, gevestigde ondernemers, ervaren éénpitters, of mensen die plannen hebben om ‘iets’ voor zichzelf te beginnen – uit de gemeente Rheden en wijde omgeving weer van harte uitgenodigd. In verband met de zomervakantie is er deze keer geen speciale gast.

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.