Home / Brummen-Regiobode / Open Atelierroute Art Brummen

Open Atelierroute Art Brummen

GEM BRUMMEN – Op zaterdag 27 en zondag 28 juli openenen acht kunstenaars van collectief Art Brummen, van 12.00 tot 17.00 uur, de deuren van hun atelier. Op de meeste locaties zijn ook werken van bijzondere gastexposanten te zien. De route begint in Loenen bij de schilderijen en bronzen beelden van Mieke Diekmann aan de Eerbeekseweg 13a en gaat via de schilderijen van An Compagne aan de Schaapskooi 15 in Eerbeek, naar Brummen waar de schilderijen van Trudy Dijkstra aan de Knoevenoordstraat 71, de beelden en schilderijen van Piet van Middelaar aan de Burg. de Wijslaan 22, de houtdraaiwerken van Otto Koedijk aan de Zegerijstraat 35, de objecten en schilderijen van Annie Elissen aan de Zegerijstraat 7a, het keramiek van Joop van Ulden aan de Kerkstraat 6 en het keramiek van Analies Martin aan De Zicht 30 te zien zijn. Routekaartjes liggen op alle locaties en meer informatie is te vinden op de website.

www.art-brummen.nl

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.