Home / Rheden-Regiobode / OERRR Waterdiertjes zoeken

OERRR Waterdiertjes zoeken

RHEDEN – Op zondag 21 juli kunnen kinderen van 4 tot met 11 jaar waterdiertjes zoeken en ontdekken ze de onderwaterwereld op Veluwezoom. Deze tocht is een gezinsactiviteit en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Met schepnet, loeppotjes en zoekkaarten gaan kinderen op zoek naar kikkervisjes en andere waterdiertjes. Het dragen van laarzen en meenemen van regenkleding wordt aangeraden. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 4 euro voor leden en kinderen van OERRR en 7 euro voor niet-leden. De activiteit start vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten. Controleer na afloop op teken.

www.natuurmonumenten.nl/kinderen

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.