Home / Rheden-Regiobode / Oerrr speuren naar wild

Oerrr speuren naar wild

RHEDEN – Op maandag- en dinsdagavonden 22, 23, 29 en 30 juli van 19.30 – 22.00 uur kunnen kinderen samen met een met een gids speuren naar wild in Nationaal Park Veluwezoom. De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 5 euro voor leden en leden van OERRR en 8 euro voor niet-leden. Dit is een avondactiviteit die is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Aanmelden kan online via www.natuurmonumenten.nl.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.