Home / Brummen-Regiobode / OERRR Speuren naar Wild

OERRR Speuren naar Wild

LOENEN – Op zaterdag 13 juli houdt Natuurmonumenten een excursie OERRR Speuren naar Wild op de Veluwe. Het duurt van 20.00 tot 22.00 uur en start vanaf de parkeerplaats bij de Loenense Waterval. De excursie is bedoeld voor kinderen van 7 tot 11 jaar, eventueel onder begeleiding van een ouder. Stevige schoenen en bedekkende kleding wordt aangeraden en honden mogen helaas niet mee. Kaarten zijn te koop via de website van Natuurmonumenten en kosten 8 euro. Voor kinderen van de OERRR en leden van Natuurmonumenten kost deelname 5 euro.

www.natuurmonumenten/activiteiten

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.