Home / Rheden-Regiobode / OERRR Natuur fotograferen

OERRR Natuur fotograferen

RHEDEN – Op zondag 7 juli kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders/begeleiders) bij bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet. De activiteit start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen zowel voor volwassenen als kinderen 4 euro voor leden en kinderen van OERRR en 7 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl of bij de balie van het bezoekerscentrum.

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.