Home / Brummen-Regiobode / Oecumenisch uitje Loenense kerken

Oecumenisch uitje Loenense kerken

LOENEN – Op zondag 22 september houdt het Beraad van Kerken in Loenen weer het jaarlijkse uitje. Dit keer gaat de reis naar Enschede. De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf het Jeugdhuis in Loenen en om 8.30 uur vanaf De Korenmolen in Eerbeek. In Enschede wordt eerst de stadskerk De Verbinding bezocht. Na het bijwonen van de dienst is er een lunch. Daarna vertrekt de bus naar het startpunt voor een rondleiding door de wijk Roombeek.
Na de rondleiding bezoekt het gezelschap De Museumfabriek. Men vindt er Twents textiel, boeken en geschriften, biologica, een taalkamer en een echte sterrenwacht. De bus vertrekt weer om 17.00 uur naar Eerbeek voor een dinerbuffet bij De Korenmolen.
Wie mee wil dient zich voor 24 augustus op te geven bij Jozien Evers, via jgevers@planet.nl of tel. 055-5051991 of 0630560411, of bij Tonny van Hensbergen, via tvhensbergen@hetnet.nl, tel. 055-5051014 of 0653563619. De kosten bedragen 65 euro voor totale dag en 35 euro exclusief diner.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.