Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe voorzitter en bestuurslid Rhedens Dorpsbelang

Nieuwe voorzitter en bestuurslid Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – De afgelopen twee jaar heeft Jan Frank Mars zich met veel plezier, hard ingezet voor de belangen van het dorp. Helaas kan hij zijn baan, met de veel reisuren, niet langer combineren met het voorzitterschap van Rhedens Dorpsbelang. Jan Frank blijft wel bestuurslid van de vereniging. Pieter Krijnsen is de nieuwe voorzitter van Rhedens Dorpsbelang. Hij was jarenlang actief binnen de medezeggenschap van ING. Goed overleg en samenwerking met anderen, binnen of buiten de eigen club, zit in zijn genen. Pieter woont ruim vier jaar in Rheden en is vanuit zijn betrokkenheid binnen het dorp al een tijdje actief in Rhedens Dorpsbelang. Naast Pieter heten we ook Anita Blaauw van harte welkom in ons bestuur. Anita heeft zich al meerdere keren ingezet voor Rhedens Dorpsbelang. Zij was onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van de Koningsdag. In tijden waar het voor veel verenigingen moeilijk is om voldoende vrijwilligers te krijgen, is Rhedens Dorpsbelang trots en blij dat zij alle bestuursfuncties hebben vervuld.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.