Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe taakverdeling college Brummen

Nieuwe taakverdeling college Brummen

BRUMMEN – Na het vertrek van wethouder Margriet Wartena heeft het college van de gemeente Brummen een nieuwe taakverdeling gemaakt. De onderwerpen waar Wartena verantwoordelijk voor was, worden overgenomen door de drie andere wethouders en de burgemeester. Wethouder Peter-Paul Steinweg neemt Volkshuisvesting en prestatieafspraken, Sport, Kunst en Cultuur en Cultureel erfgoed en monumenten op zich. Wethouder Eef van Ooijen krijgt Ruimtelijke Ordening, de Omgevingswet en Centrumplan Brummen in zijn portefeuille. Wethouder Jolanda Pierik wordt verantwoordelijk voor Onderwijs en de Bibliotheek. Burgemeester Alex van Hedel neemt het onderwerp Omgevingsdienst Veluwe IJssel voor zijn rekening.

Lees ook

Nieuwe voorzitter Bekenstichting geeft prioriteiten aan

REGIO – De droogstand van de beken en het Veluws waterbekken als strategische watervoorraad zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.