Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe Ontmoetingsgids voor Ouderen in Doesburg

Nieuwe Ontmoetingsgids voor Ouderen in Doesburg

DOESBURG – Vanaf deze week is de nieuwe versie van de Ontmoetingsgids voor Ouderen in Doesburg beschikbaar. In deze gids staan bijna 100 activiteiten die in de tweede helft van 2019 speciaal voor ouderen worden georganiseerd of zeer geschikt zijn voor ouderen én waarbij de nadruk ligt op ontmoeten. Veel van deze activiteiten zijn ook nog eens (bijna) gratis.
De gids is digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Doesburg. Bij de balie van het gemeentehuis en op de twee locaties van Caleidoz op De Linie 4 en de Beumerskamp, Breedestraat 39 is een gedrukt exemplaar verkrijgbaar. Een mailtje sturen naar doesburgerinitiatief@ziggo.nl kan ook.
Voor wie belangstelling heeft voor een activiteit, maar er tegenop ziet om daar (de eerste keer) alleen naar toe te gaan, kan wellicht begeleiding worden geregeld. Informatie is verkrijgbaar bij Caleidoz via tel. 0313 – 820030 of mail naar: w.langeveld@caleidoz.nl.

Lees ook

Ik vind: Vogelvrij

SPANKEREN – Elk jaar bezoeken vele ganzen de Broekdijk in Spankeren. Nu zijn ze nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.