Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe dirigent voor VOX jongerenkoor

Nieuwe dirigent voor VOX jongerenkoor

BRUMMEN – Floris Dirkse van de Heuvel is de nieuwe dirigent van het VOX jongerenkoor uit Brummen. Floris – die het stokje overneemt van Sander Spaan – was al eerder tot 2012 langere tijd dirigent van het jongerenkoor. Floris rondde in 2010 een meerjarige dirigentenopleiding af aan het conservatorium in Zwolle. De afgelopen jaren heeft hij diverse koren gedirigeerd, waaronder het Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor. Hij staat in de wijde regio bekend als een enthousiaste, energieke en kundige koordirigent. Het jongerenkoor en de tunes repeteren na de zomervakantie op vrijdagavond om respectievelijk 20.00 uur en 18.45 uur.

www.voxbrummen.nl.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.