Home / Brummen-Regiobode / Mooie dag bij Mark(t) rond de Kark

Mooie dag bij Mark(t) rond de Kark

HOENDERLOO – Het heeft zaterdag 6 juli lekker doorgelopen met belangstellenden voor de Mark(t) rond de Kark, de jaarlijkse rommelmarkt van de Heldringkerk in Hoenderloo. Het onderhoud van deze fraaie witte kerk op de bult is kostbaar en de opbrengst van deze rommelmarktdag is dan ook van groot belang. Daarnaast is het een geweldige dag voor de vrijwilligers die bruikbare spullen te koop aanbieden, koffie inschenken, hamburgers bakken, ijs scheppen en ga zo maar door. Samen staan ze op deze dag voor deze gezichtsbepalende kerk in het dorp en dat is een enorm bindende factor. Meehelpen wordt door iedereen als zeer prettig en nuttig ervaren. Menige ‘snuffelaar’ is met één of meerdere nieuwe aanwinsten huiswaarts gegaan. Wie weet met een prachtig boek dat op één van de kerkbanken lag uitgestald en waar een dag later de kerkgangers weer een dienst hadden. Het was een prima dag dankzij de inzet van velen en men gaat ervoor dat deze 25e editie zeker niet de laatste zal zijn. Er kleven te veel voordelen aan de Mark rond de Kark. De markt is zeker niet meer weg te denken van de Hoenderlose activiteitenkalender.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Warme klanken in oude mestsilo

BRUMMEN – Zaterdag 18 september gaf Helene Kalisvaart een concert op een wel hele bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.