Home / Doesburg-Regiobode / Montmartre Markt

Montmartre Markt

DOESBURG – Op zondag 28 juli wordt van 10.00 tot 17.00 uur de vierde Montmartre Markt van het seizoen gehouden. De markt vindt plaats in de Roggestraat en een gedeelte van de Veerpoortstraat, in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre Markt. Op deze markt staan kramen met aan Frankrijk gerelateerde producten als antiek, brocante, kunst, curiosa, vintage, zonnebloemen en boeken. Naast de kramen is er ook live muziek van Al Capone, met swingende Django Reinhardt klanken en Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette. De toegang is gratis.

info@henksteinvoort.nl
www.henksteinvoort.nl

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.