Home / Doesburg-Regiobode / Molenweekend Giesbeek

Molenweekend Giesbeek

GIESBEEK – Ook dit jaar wordt tijdens Pinksteren weer het Molenweekend gehouden. Dit event, rond de Giese molen, wordt georganiseerd door drumfanfare Red & Black. Op zondag 9 juni zal entertainer DJ-Henry om 20.00 uur het Molenweekend openen bij restaurant ‘t Muldershuus. Op maandag 10 juni is er een jaar- en rommelmarkt, in de Meentsestraat en Pastoor Slingerstraat, met op verschillende plekken langs de route muziek en terrasjes. Daarnaast is er langs het Molenplein en Dorpsplein een grote rommel- en snuffelmarkt opgesteld. Voor dit evenement opent molenaar van Hal de deuren en is molen de Hoop van binnen te bewonderen. In de middag is er op het Molenplein de Amerikaanse Verkoop waarbij allerlei spullen zoals antiek, kunst, curiosa en verrassingpakketten per opbod worden verkocht. Ook staat ‘Liemers Got Talent’ op het programma. Alle kinderen die op de basisschool zitten kunnen meedoen en de winnaar krijgt een geldprijs. Kinderen van buiten Giesbeek, Angerlo en Lathum kunnen ook meedoen. Opgeven gaat telefonisch en kan t/m zaterdag 8 juni. Toegang is gratis.

www.molenweekendgiesbeek.nl
Tel. 06-30486338

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg heeft in Sonja’s Brood- en Banketbakkerij een nieuwe sponsor gevonden. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.