Home / Nieuws / Meubilair van Arentheem College voor Het Rhedens

Meubilair van Arentheem College voor Het Rhedens

DIEREN/VELP – Onlangs zijn er vijftig stoelen en tafels vervoerd van Arentheem College Titus Brandsma in Velp naar Het Rhedens in Dieren. Op Titus Brandsma zijn de stoelen en tafels afgeschreven en Het Rhedens Dieren kan de schoolmeubels goed gebruiken voor tijdelijke huisvesting. In het kader van duurzaamheid is dit een mooie samenwerking tussen de twee scholen. Als dank doneert Het Rhedens Dieren een symbolisch bedrag aan het goede doel van Titus Brandsma: Stichting Bona Baana. Dit is een stichting die zich inzet voor kansarme jongeren in Oost-Afrika. Bona Baana helpt organisaties met het opzetten van kleinschalige en duurzame projecten

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.