Home / Nieuws / Metershoge vlammen bij autobrand in Dieren

Metershoge vlammen bij autobrand in Dieren

DIEREN – Bij een autobrand aan de Dr. Kuyperstraat in Dieren is in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli een auto volledig uitgebrand. De brandweer werd om 3.30 uur opgeroepen voor een autobrand, met metershoge vlammen, die inmiddels was overgeslagen naar een conifeer. Toen de brandweer ter plaatse kwam dreigde de brand over te slaan naar een woning en een andere auto. De brandweer bluste de brand, maar de woning en de andere auto liepen schade op. Er is mogelijk sprake van brandstichting.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Ik vind: Slaap kindje slaap, nu nog wel!

Als het aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Rheden ligt, dan slapen de bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.