Home / Rheden-Regiobode / Met de gids op stap op Veluwezoom

Met de gids op stap op Veluwezoom

RHEDEN – Op zondag 7 juli kunnen bezoekers zich laten verrassen door de zomerse sfeer van Nationaal Park Veluwzoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen zijn allemaal te vinden in het park. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden, kinderen van OERRR en kinderen van leden betalen 4 euro en kinderen van niet-leden 7 euro. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra-veluwezoom. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.