Home / Brummen-Regiobode / Martin Zonnenberg opent serie orgelconcerten in Beekbergse Dorpskerk

Martin Zonnenberg opent serie orgelconcerten in Beekbergse Dorpskerk

BEEKBERGEN – De orgelcommissie van Beekbergen is er weer in geslaagd een mooie concertserie te organiseren voor de zomer. De serie begint maandag 8 juli met een concert van Martin Zonnenberg in de Hervormde Dorpskerk.

Al op 12-jarige leeftijd begeleidde Zonnenberg een aantal koren, vandaag de dag is hij bekend van onder meer het televisieprogramma Nederland Zingt, waar hij samensteller en arrangeur is. Als organist is Martin Zonnenberg verbonden aan de Nederlands Hervormde kerk in Sliedrecht en Nieuwpoort. Hij is dirigent van het Sliedrechtse mannenkoor Ichtus en het kleinkoor Concertino. Meer informatie is te vinden op www.martinzonnenberg.nl.

Het concert in de Dorpskerk start om 20.00 uur, de deuren openen om 19.30 uur. Op het programma staan werken van onder meer Bach, Händel en Morricone, maar ook arrangementen van Martin Zonnenberg zelf. Het concert eindigt met samenzang. De entree bedraagt 7 euro, of 3,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. Een abonnement voor de concertserie is verkrijgbaar voor 30 euro (5 concerten) of 40 euro (8 concerten). Het concert eindigt met samenzang Wij wensen u veel luisterplezier toe.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.