Home / Doesburg-Regiobode / Mariëlle Freeman wint fotowedstrijd Kunstwandelroute

Mariëlle Freeman wint fotowedstrijd Kunstwandelroute

HUMMELO – Mariëlle Freeman uit Houten won de fotowedstrijd van de Kunstwandelroute met bovenstaande foto. Ze kreeg op donderdag 4 juli daarom een kunstvaas van Richard Price uitgereikt in De Gouden Karper in Hummelo.

Het Web, Kunstenaarsnetwerk te Doetinchem, verkoos het mooiste kunstwerk. Door het publieksjury werden 785 kaartjes ingevuld met de persoonlijke keuzen voor de drie beste kunstwerken op de route. Het werk met de titel Gezwam van Fieke Jolink uit Hummelo heeft de eerste plaats bij de top-drie gekregen, met een puntentotaal van 485. Ook werd door de heer van Rechteren – eigenaar van het landgoed Enghuizen – weer een kaartje getrokken. De invuller van dit kaartje krijgt een diner-bon van De Gouden Karper ter waarde van 100 euro thuisgestuurd. Elsa Wossink uit Varsseveld heeft de prijs van de kinderpuzzeltocht gewonnen.
In totaal bezochten ongeveer 13.500 mensen de Kunstwandelroute dit jaar.

Lees ook

Ik vind: WMO Hulpleverancier Kersten laat cliënten betalen

Het is de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg e.o. gebleken dat hulpmiddelenleverancier, de firma Kersten. de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.