Home / Brummen-Regiobode / Mantelzorgwaardering blijft overeind in Apeldoorn

Mantelzorgwaardering blijft overeind in Apeldoorn

APELDOORN – Apeldoornse mantelzorgers kunnen ook dit jaar weer rekenen op een individuele blijk van waardering voor hun belangrijke inzet. Ondanks de nodige bezuinigingen heeft het Apeldoornse college van burgemeester en wethouders ervoor gekozen de mantelzorgers dit jaar 75 euro te geven. Om mantelzorgers te ontlasten, komen er daarnaast meer uren beschikbaar voor de mantelzorgmakelaar. Voor de jaren 2020 en erna heeft het college het bedrag voor de Mantelzorgwaardering op 50 euro bepaald. Hierbij wordt gestreefd naar een koppeling met de Stadspas, die nog in ontwikkeling is.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.