Home / Brummen-Regiobode / Ludiek zingt in Zutphense straten

Ludiek zingt in Zutphense straten

BRUMMEN / ZUTPHEN – Vrouwenkoor Ludiek heeft zondag 30 juni genoten van een gezamenlijk concert met koren Gioia en Mona Lisa uit Zutphen. Op de locatie aan de Berkelkade in Zutphen werd gezongen met de deuren open, zodat ook de bezoekers van het IJsselfestival makkelijk binnen konden lopen. Dat dezen ze ook veelvuldig en het concert werd goed bezocht.
Ieder koor had een keuze gemaakt uit eigen repertoire en liet negen stukken horen. “Het was prettig en verrassend om de verscheidenheid te ervaren waarmee ieder koor zich presenteerde. De sfeer was enthousiast en ieder was geïnteresseerd in elkaars motivatie om te zingen en lid te zijn van een koor. Ervaringen werden uitgewisseld en de eigengemaakte hapjes die in de pauzes beschikbaar waren, werden zeer gewaardeerd. Wat allen deze warme zondagmiddag zeer verbond, was het zichtbare plezier in zingen”, aldus de dames van Ludiek.
Als afsluiter was‘Shosholoza ingestudeerd, een traditioneel Afrikaans mijnwerkerslied. Dit werd door de drie koren samen gezongen. Daarop trokken de drie koren richting Marspoortstraat en lieten de daar aanwezige festivalbezoekers ook nog even muzikaal meegenieten. Een warm applaus was hun dank. De eerste korencombi in deze vorm is Gioia, Mona Lisa én Ludiek zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Gevallen boom veroorzaakt grote schade aan woning

LOENEN – Donderdagochtend 21 januari zijn de brandweer van Loenen en Dieren opgeroepen voor stormschade …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.