Home / Nieuws / Liefdesbloemen staan centraal op Rosendael

Liefdesbloemen staan centraal op Rosendael

ROZENDAAL – Kasteel Rosendael in Rozendaal heeft zo’n indrukwekkende collectie agapanthussen, dat deze bijzondere bloem elk jaar een eigen dag krijgt. Zaterdag 20 juli stond deze zogenoemde liefdesbloem in het zonnetje.Veel tuinliefhebbers kwamen een kijkje nemen bij de prachtig bloeiende planten. Naast de eigen collectie van Rosendael waren meerdere kwekers naar het kasteel gekomen om op het voorplein de mooiste exemplaren te koop aan te bieden. Dit aanbod werd aangevuld met een klein maar fijne markt met andere bloemen en planten, streekproducten, antiek en tuingereedschap. Menig tuinliefhebber ging ‘s avonds ge├»nspireerd thuis aan de slag.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.