Home / Rheden-Regiobode / Liefdesbloemen op landgoed Rosendael

Liefdesbloemen op landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Op zaterdag 20 juli komen kwekers van de bijzondere Agapanthus met hun planten de op Rosendael reeds aanwezige Agapanthuscollectie versterken en bieden zij hun planten te koop aan. Daarnaast geeft de hovenier informatiesessies over de verzorging. Tijdens deze dag kan men ook andere planten, streekproducten, ansichten, antiek en curiosa en topkwaliteit tuingereedschap kopen. Kasteeldames- en heren in kostuum geven rondleidingen in het kasteel. De markt is tussen 11.00 en 17.00 uur te bezoeken. Entree is 5 euro per persoon, de meerprijs voor het bezoeken van het kasteel is 5 euro.

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.