zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeRheden-RegiobodeLezing door Walter de Wit

Lezing door Walter de Wit

DE STEEG – De Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal houdt op dinsdag 9 juli om 14.00 uur een bijeenkomst in het Parkhuis in De Steeg.
Inloop is vanaf 13.30 uur. Op deze middag geeft Walter de Wit een lezing met foto- en filmmateriaal over het leven van vroeger langs De IJssel. Het verhaal van Walter de Wit gaat over de IJssel vanaf de splitsing bij de Pleij tot aan de Gelderse Toren in Spankeren. Mensen die nog geen lid zijn zijn ook welkom. Mensen die lid willen worden kunnen zich na de bijeenkomst melden bij secretariaat.

www.seniorenrheden-rozendaal.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215026_Bingo.jpg

Bingo in de Oase in Dieren

DIEREN - Zaterdag 27 november wordt in de Oase in Dieren weer een bingo gehouden. De deuren openen om 19.00 uur, de balletjes rollen vanaf 19.30 uur. Er worden tien ronden gespeeld waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

0214995_Midwinterhoornwandeling.JPG

Midwinterhoornwandeling in Doesburg

DOESBURG - Zondag 28 november wordt in Doesburg weer de jaarlijkse midwinterhoornwandeling gehouden. Jaarlijks doen honderden wandelaars mee aan de tocht, waarbij onderweg de klanken van de midwinterhoorn te horen zijn.

0215786_Politie_5.JPG

Buitenspiegel vernield

BRUMMEN - Tussen vrijdag 19 november 20.00 uur en zaterdag 20 november 8.00 uur is in Brummen de buitenspiegel van personenauto vernield. De zwarte Volvo XC90 stond toen geparkeerd aan de Zutphensestraat.

0214988_Paletmes.jpg

Tentoonstelling Fragments of Desire

BRUMMEN - In de voormalige tentoonstellingsruimte in de oude broodfabriek te Brummen is eind november werk te zien van 14 gerenommeerde kunstenaars. Er zijn onder andere schilderijen, tekeningen, edities, collages, textiele objecten, porselein, foto's en drukwerk te zien en te koop. De expositie is geopend op vrijdag 26 november van

0215187_Koffie.jpg

Open Coffees online

VELP - De geplande Open Coffee Velp netwerkbijeenkomsten van 25 november en 23 december zijn geannuleerd. Door het toenemend aantal besmettingen durft de organisatie het niet aan een live-bijeenkomst te houden. In november wordt sowieso een online Open Coffee gehouden. Ondernemers en mensen die plannen hebben een onderneming te starten,

0215207_Film_-Pixabay.jpg

Kinderfilm Buurman & Buurman

DOESBURG - Filmhuis Doesburg vertoont zaterdag 27 november een film over Buurman & Buurman voor de jongste filmliefhebbers. Deze begint om 14.00 uur en als er veel belangstelling is, volgt er om 15.30 uur nog een voorstelling. De twee buurmannen zorgen weer voor veel chaos storten zich vol overgave in